Voorwoord

Samen digitaal vooruit – als mensen, als organisatie, als samenleving. Voor mij is dat in een paar woorden de rol van VodafoneZiggo. En die vervullen we met trots, vertrouwen en ambitie.

Lees meerVoorwoord

De wereld om ons heen

Technologie ontwikkelt zich in rap tempo, duurzaamheid is belangrijker dan ooit, en corona gooit de wereld nog altijd behoorlijk op z’n kop. Om relevant te blijven moet je weten wat er speelt en snel kunnen schakelen.

Lees meerDe wereld om ons heen

Over VodafoneZiggo

Wij zijn VodafoneZiggo. Een toonaangevend Nederlands technologiebedrijf dat essentiële vaste en mobiele connectiviteit en aansprekende entertainmentdiensten levert voor particuliere en zakelijke klanten.

Lees meerOver VodafoneZiggo

Wat we willen betekenen

Welke rol zien wij voor VodafoneZiggo in het leven van onze klanten en in de Nederlandse maatschappij? Welke waarde willen wij creëren voor onze stakeholders? Die vragen beantwoorden we met ons doel en onze strategie.

Lees meerWat we willen betekenen

Hoe we waarde creëren voor onze stakeholders

Zorgen dat Nederland verbonden blijft. Nooit eerder was onze essentiële rol in de Nederlandse samenleving zo duidelijk als tijdens de pandemie.

Lees meerHoe we waarde creëren voor onze stakeholders

Succesvol en solide

2021 was een succesvol jaar. Niet alleen operationeel – met uitstekend presterende netwerken – maar ook financieel. We behaalden op dit vlak al onze doelstellingen.

Lees meerSuccesvol en solide

Alles voor een sterk netwerk

Thuiswerken via snel en veilig internet in je woning. Films en series streamen op je telefoon. De netwerken van VodafoneZiggo stellen Nederland in staat om te genieten van elke verbinding.

Lees meerAlles voor een sterk netwerk

Innovatieve producten en diensten

Niets is belangrijker voor ons dan particuliere en zakelijk klanten die blij zijn met onze producten en diensten. Zij moeten er dag en nacht blind op kunnen vertrouwen. Dus investeren we onophoudelijk in de kwaliteit van alles wat we aanbieden.

Lees meerInnovatieve producten en diensten

Technologische oplossingen voor de maatschappij

Met onze technologie helpen we de samenleving vooruit. Zo willen we met ons netwerk, producten en diensten het leven van mensen verbeteren en maatschappelijke uitdagingen oplossen.

Lees meerTechnologische oplossingen voor de maatschappij

Onze klanten altijd voorop

De beste klantervaring, daar gaan we voor. Met uitstekende producten en diensten, maar zeker ook met een superieure service. En die kan altijd beter.

Lees meerOnze klanten altijd voorop