Alles voor een gezonde wereld

In onze hele organisatie spelen duurzaamheid en circulariteit een steeds grotere rol. Van een groeiend bewustzijn onder onze medewerkers tot stevige ambities en meetbare resultaten.

Lees meerAlles voor een gezonde wereld

We verduurzamen onze operatie

Door voortdurend te kijken naar hoe we onze operationele activiteiten kunnen optimaliseren, verbeteren we onze energie-efficiëntie, verminderen we onze uitstoot en brengen we de hoeveelheid benodigde grondstoffen verder terug.

Lees meerWe verduurzamen onze operatie

Samen met onze klanten worden we circulair

VodafoneZiggo wil bijdragen aan de overgang naar een kringloopeconomie. Een wereld waarin we producten zo lang mogelijk gebruiken en grondstoffen steeds opnieuw inzetten. Wanneer die cirkel echt rond is?

Lees meerSamen met onze klanten worden we circulair

We inspireren en activeren onze medewerkers

Onze mensen spelen een sleutelrol in de transitie naar een duurzamer VodafoneZiggo. We steken er daarom veel tijd en energie in om hen te informeren, betrekken en inspireren.

Lees meerWe inspireren en activeren onze medewerkers

Onze ecologische voetafdruk

Als VodafoneZiggo zijn we onderweg naar een compleet CO2-neutrale waardeketenbedrijfsvoering. We zetten ons onophoudelijk in om onze uitstoot verder te verminderen.

Lees meerOnze ecologische voetafdruk

De impact van inkoop

Miljarden aan uitgaven, ze zijn onze sleutel tot positieve verandering. Hoe? Door aan elke cent die we uitgeven eisen te koppelen.

Lees meerDe impact van inkoop

Een sterk en veilig netwerk

Dankzij VodafoneZiggo kan een groot deel van de Nederlandse maatschappij vertrouwen op mobiele telefonie en internet. Technologie die draait op elektromagnetische velden.

Lees meerEen sterk en veilig netwerk

Eerlijk en integer werken

Duizenden collega’s die elke dag samenwerken. Die onze miljoenen klanten bedienen. En die producten en diensten inkopen bij een lange lijst leveranciers.

Lees meerEerlijk en integer werken

Introductie

Of het nu over mens, maatschappij of milieu gaat – verantwoordelijkheid staat hoog in het vaandel bij VodafoneZiggo. Dat zie je aan hoe we werken aan duurzaamheid en circulariteit.

Lees meerIntroductie